Op welke manieren kunt u betalen? 

Foto


U kunt bij ons op de volgende manieren betalen.
iDeal, PayPal, en Mister Cash.

Produkten afhalen is mogelijk op afspraak, wel dient u uw bestelling via de website te plaatsen en uw bestelling via één van de bovenstaande betaalmethodes te betalen. Er kan helaas niet contant of via pin worden betaald. Wij nemen wanneer wij de bestelling ontvangen hebben contact met u op om een afspraak te maken. Op deze manier betaalt u geen verzendkosten.

 


Wat zijn de verzendkosten?

Foto

Het verzendtarief voor Nederland is €4,99 per pakket tot 30 kilo. 
 8,0088  Voor België en Duitsland geldt een tarief van €7,50 per pakket tot 30 kilo.
Let op!: Het gewicht wat op de site vermeld staat is exclusief verpakkingsmateriaal. Bij precies 30 kilo aan producten (inhoud) zal de winkel 2 pakketten rekenen.

Het verzendtarief voor Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Slowakije, Tsjechië, Italië, Zweden en Denemarken is €14,95 voor ieder pakket tot 28,5 kilo.

Wanneer uw land er niet bij staat kunt u per mail contact met ons opnemen. Wij zullen dan voor u informeren wat de verzendkosten zijn.
 
 


Welke koerierdienst kan ik verwachten?

Foto

Uw bestelling wordt geleverd door PostNL.
Bestelt u voor meer dan 30 kilo aan producten dan wordt uw bestelling in meerdere pakketten geleverd.
Uw pakket wordt 3 keer aangeboden door de koerierdienst. Als u na 3 keer niet thuis bent, krijgt u een briefje in de bus waar het pakket afgehaald kan worden.

 
Wat is de levertijd?

Foto

Indien het product op voorraad is, op werkdagen voor 15:00 besteld en betaald via iDeal of PayPal, is de levertijd binnen Nederland meestal 3 werkdagen, maar vaak sneller. 

Als u kiest voor een bankoverschrijving als betaalmethode, dan is de snelheid afhankelijk van uw bank. Doorgaans is de levertijd dan 1-2 werkdagen langer. Leveringen naar België, Duitsland, Denemarken, Groot Brittannië, Luxemburg, Oostenrijk en Frankrijk doen er over het algemeen 1-4 werkdagen langer over.
 | Meer

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
R&B Baits, hét adres voor boilies, partikels, tijgernoten en pellets!