1 kilo Stickmix Naturel of geflavoured 5 2
stickmix
1 kilo Stickmix Naturel of geflavoured
Reviews | Review toevoegen

Deze stickmix zorgt voor een grote explosie in het water. U kunt deze stickmix met olie aanmaken en daardoor is deze te gebruiken met een pva net of zak. Wanneer u deze mix als groundbait wilt gebr...

€ 4,95
Prijs per stuk

Voorraad : 14

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Deze stickmix zorgt voor een grote explosie in het water. U kunt deze stickmix met olie aanmaken en daardoor is deze te gebruiken met een pva net of zak. Wanneer u deze mix als groundbait wilt gebruiken kunt u deze mix met water aanmaken. 

De stickmix is in naturel verkrijgbaar of geflavoured met één van onze flavours.

De stickmix is verpakt in 1 kilo zak.   

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Nick Langedijk -

Super goede stickmix met een super hoge attractiviteit, vooral in de winter is dit precies de zoete stickimix die ik zoek!
Het enige wat ik met deze mix heb gedaan is deze wat donkerder maken omdat ik deze iets aan de licht kant vind. Verder is dit echt een top product!

Jasper Deconynck -

Uw stickmix afstemmen op de gebruikte boilies en het resultaat zal niet uitblijven. De mix is zeer fijn van structuur en leent zicht uitermate voor het method feederen of vissen met de pva zakjes of funnel web. Als extra nog een aantal pellets uit het gamma en het geheel is af.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Relevante producten

 
 
 
 
 
R&B Baits, hét adres voor boilies, partikels, tijgernoten en pellets!