R&B team

Onze R&B teamleden zorgen ervoor dat wij de kwaliteit van de producten hoog kunnen houden. Nieuwe en bestaande producten worden door deze mensen ingezet en indien nodig verbeteren wij deze. Ook ontvangen wij van hun ideeën over nieuwe aassoorten.

Hieronder stellen Richard Schol,Maurice Plug en Misha Bakker zich voor.
Photo

Richard Schol (NL)

Photo
Hallo iedereen,

Ik ben Richard Schol ( Eigenaar en oprichter R&B Baits), 40 jaar en geboren in Alkmaar. In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam als haven medewereker bij Tata Steel. In mijn vrije tijd heb ik één passie en dat is karper vissen en aas ontwerpen.

Zoals zovelen is deze passie begonnen op zeer jonge leeftijd waar ik met mijn vader meeging naar het  water om zoveel mogelijk voorntjes en brasems te vangen met de vastestok. Mijn eerste karper ervaring was korsten struinend met een broodkorst. Later ook statisch met loodsystemen en verscheidene rigs, maar ook het ontwikkelen van aas en boilies. Zo heb ik heel veel ervaring op gedaan en uiteindelijk samen met mijn vrouw R&B Baits opgericht. R&B Baits is een klein man/vrouw firma die alleen maar kwaliteit producten wil leveren voor u.

 

Maurice Plug (NL)

Photo

Hierbij wil ik mij voorstellen. Ik ben Maurice Plug woonachtig in IJmuiden Noord-holland.

Ik ben 21 jaar gebouwd in het jaar 1993. Ik werk bij Tata steel in IJmuiden in de logistiek.

Ik loop ploegendienst en dit houd in dat ik veel vrije tijd heb om te vissen. Ook heb ik vaak vrij door de weeks ideaal natuurlijk om lekker in rust te gaan vissen. Daarbij woon ik nog bij mijn ouders dus heb ik geen omkijken naar het huishouden. Verder heb ik wel en vriendin maar die laat mijn vrij in de hobby/sport die ik beoefen een toppertje dus. Ik vis graag op groot water de Mooie Nel en het Spaarne zijn mijn thuis wateren. Ik ben nog niet naar het buitenland geweest om te vissen,dit gaat 2015 wel gebeuren. Ik kijk erg uit naar dit avontuur.

Ik ben gevraagd door (Richard Schol) één van de oprichters van R&B Baits om te komen vissen voor het team. Dit zie ik als een mooie uitdaging. Ik hoop dit jaar mooie vissen te kunnen vangen met de producten van R&B Baits en jullie wat mooie verslagen en vissen kan tonen

 

Maurice Plug

Misha Bakker (NL)

Photo

Mijn naam is Misha Bakker. Ik ben 43 jaar en woon in Alkmaar. Ik ben getrouwd met Ilona en heb twee kinderen(Daan “karpervisser in spe” en Tessa). Ik ben werkzaam als fysiotherapeut in een eerstelijns praktijk in Alkmaar.

Gezien mijn drukke gezinsleven en werk, bestaat mijn visserij voornamelijk uit instant vissessies. Hierbij is een goede voorbereiding essentieel en de producten die je gebruikt erg belangrijk. Beide factoren kunnen het verschil maken tussen blanken en vangen. Gelukkig ben ik in aanmerking gekomen met R&B baits. Naast de goede service voldoen hun producten volledig aan mijn verwachtingen.

Minimaal één keer per jaar begeef ik mij richting Frankrijk voor een week. Ik kies het liefst voor een water van rond de 20-30 hectare. Wat mij trekt aan groot water is met name de rust, de natuur en vaak prachtige omgeving. Een water waar je mede karpervisser 20 meter verderop zit, is aan mij niet besteed!

Ook in Frankrijk hebben de boilies van R&B baits hun betrouwbaarheid bewezen. Onlangs heb ik een water in Midden-Frankrijk bevist met de mixed-fruit boilies. Het uitgebreide verslag is hieronder te lezen !

Het is een eer om als teamlid en testvisser aan de slag te gaan voor R&B baits en zal mijn bevindingen en ervaringen graag met jullie delen.

Grtz Misha

Hieronder vindt u de verslagen van Misha:

 http://www.rbbaits.nl/drie-maal-is-scheepsrecht

http://www.rbbaits.nl/Midweek-de-Huttenheugte-2016

https://www.rbbaits.nl/Etang-des-gaulois| Meer

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
R&B Baits, hét adres voor boilies, partikels, tijgernoten en pellets!